Billy Bob Thornton redd for å flytte inn hos Slash

(26.11.2010, sist oppdatert 26.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Da Billy Bob Thornton kjøpte herskapshuset til Slash i Los Angeles for ti år siden, tilkalte han en skadedyrkontrollør av det mer aparte slaget.

- Vi fikk faktisk en fyr til å komme dit for å sjekke at det ikke fantes noen reptilegg, røper Thornton til IMDb.com.

 

Slash er nemlig svært begeistret for slanger så vel andre krypdyr, og det flotte huset hadde tilnavnet «The Snake Pit» - slangegropen. Dermed fryktet Thornton at det kunne ha blitt igjen noen uønskede husgjester i en eller annen form.

 

- Jeg har ikke noe imot slanger, jeg vokste opp i Arkansas hvor det er slanger overalt. Men jeg liker ikke slanger med bein eller som er litt dinosauraktige, som komodovaran! røper tilsynelatende barske Billy Bob - en gang gift med Angelina Jolie.

 

Hans seks år gamle datter Bella fatter ifølge nettstedet hvorfor faren misliker krypdyr.

 

- Hun er opptatt av alt fra firfisler til dinosaurer og synes Slash er fantastisk. Hun sier til meg, «jeg skjønner ikke hvorfor du ikke liker dem», sier Thornton.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.348 sec - 1 pageviews