Becks har fått ny arm

(18.04.2007, sist oppdatert 18.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

David Beckham leder an i kampen om å være den mest tatoverte kjendisen. Nå har han utvidet tatoveringen på overarmen til å dekke hele underarmen også - som et erme.

På overarmen har han tusjet inn en engel og skyer, og nå har tatovøren fått fortsette helt ned til håndleddet.

 

Han luftet den nye tatoveringen sin iført kortermet, ettersittende t-skjorte da han tirsdag tok med kona Victoria på en overraskelsestur til Paris på 33-årsdagen hennes.

 

Posh våknet opp i parets hjem i Madrid og fikk tre kort som sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz hadde tegnet selv, før ektemannen dro henne av gårde til shopping i Paris og overnatting på The Ritz. De møtte også familie og venner fra England.

 

David Beckham har fra før av en rekke tatoveringer, deriblant sønnenes navn på ryggen og en hyllest til kona på venstrearmen. Den nyeste er laget av Louis Molloy i Manchester i to omganger 11. og 13. mars, og nå har den nok grodd nok til at han ville vise den frem. Molloy har stått for flere av Becks? tatoveringer, blant dem den store, korsformede engelen på ryggen.

 

Selv om britiske aviser prøver å lese mye rart inn i tatoveringen, som at den skal symbolisere hans motvilje mot å flytte til USA, spørs det om han i likhet med Angelina Jolie - som har 12 tatoveringer - aldri får nok av å legge seg under nålen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ruben
18.04.2007 19:56
"David Beckham leder an i kampen om å være den mest tatoverte kjendisen." Hvor mange kjendiser har du egentlig sett? De små tatoveringene til Beckham er jo ingenting! F.eks Pete i FOB er jo mer tatovert enn han fotballkaren her..

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews