Angelinas leiemordertatoveringer

(06.02.2008, sist oppdatert 06.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie skaffet seg enda flere tatoveringer til rollen som leiemorder i «Wanted» - men de er bare juks.

Hun har allerede 13 ekte egne tatoveringer, men som rollefiguren Fox i fantasythrilleren trengte hun enda flere nedover ryggen og på armene.

 

De kommer godt til syne i en heftig scene med motspilleren James McAvoy, sist sett i storfavoritten til Oscar, «Atonement». Han spiller en sedat og ubetydelig fyr som brått møter Fox, som rekrutterer ham til en hemmelig organisasjon av leiemordere - og lærer ham opp til å bli like dødelig og spretten som henne.

 

Dermed kan han ta hevn over mannen som drepte hans far. Men det viser seg at også faren hans tilhørte organisasjonen, og at leiemorderne har tatt over verden. Den nye actionfilmen er basert på tegneserien til Mark Millar og C.G. Jones, og regissør er russisk Timur Bekmambetov som også laget «Night Watch».

 

Angelina Jolie liker å vende tilbake til actionsjangeren der hun fikk sitt gjennombrudd som Lara Croft i 2001, har hun sagt. Det krevde også mye fysisk trening, ifølge Daily Mail:

 

- Det virket som en god ting å gjøre for meg - og familien min var enige: Å ha en grunn til å bli sterk og gjøre noe som ikke var så alvorlig.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.392 sec - 1 pageviews