- Angelina har hatt uvanlig forhold til å ha familie

(21.11.2008, sist oppdatert 21.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jon Voight, som er far til Angelina Jolie, sier datteren alltid har hatt et spesielt forhold til dette med familie.

- Jeg tror det kommer fra faren min. Pappa var fantastisk til å fortelle historier, og var flink med barn, sier Voight, som mener Jolie «er en del av denne arven» når det kommer til dette med familie.

 

- Hun har alltid hatt en svært uvanlig idé om dette, og broren hennes er slik også. Broren har en stor forkjærlighet for å beskytte barn, sier Jon Voight om sine to barn med ekskonen Marcheline Marchand, som han var gift med i årene 1971 til 1978.

 

Angelina Jolie har et dårlig forhold til faren, som ennå ikke har fått se hennes yngste barn, tvillingene Knox og Vivienne. Men Jon Voight håper han kanskje får se dem «nærmere jul», sier han til UsMagazine.com. For forholdet mellom far og datter endrer seg visstnok sakte til det bedre igjen.

 

- Jeg traff henne før tvillingene ble født, og jeg har aldri sett henne så lykkelig, sier Voight, som nå spekulerer på hva han skal kjøpe i julegave til Angelinas seks barn.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews