Angelina: - Jeg er på pillen

(15.12.2006, sist oppdatert 15.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie tar p-piller og ønsker nå å balansere sin multietniske familie når de adopterer flere.

Når Angelina først tok bladet fra munnen, raser det ut detaljer om husholdet Jolie/Pitt og deres familieforøkelsesplaner. Torsdag sa hun til morgenprogrammet ABC at flere adoptivbarn er under planlegging. Som kjent har de Maddox (5) fra Kambodsja, 23 måneder gamle Zahara fra Etiopia og sin felles biologiske datter Shiloh, født i mai.

 

- Jeg ønsker at Mad (Maddox) skal vite at da familien vår vokste, og vi alle kom sammen, så begynte vi ikke bare å få barn, biologiske barn. Ja, vi har Shiloh og det har vært en vidunderlig erfaring, men vi ønsker å finne en ny bror eller søster i verden til vår familie, sa Jolie, som også tilføyde:

 

- Jeg er på pillen.

 

Det neste barnet skal balansere den multietniske familien, føler hun.

 

- Du vet, spørsmålene er flere når du har en slik raseblandet familie. Balanserer du folkeslagene så det er en annen afrikansk person i huset for Z (Zahara)? Så det er en annen asiatisk person i huset for Mad? Shiloh har Brad og meg som hun kan se på, sier 31 år gamle Jolie, som ønsker å finne ut hva som er best for barna når de vokser til:

 

- Vi ønsker jo ikke bare å ha forskjellige barn fra forskjellige land. Det er ikke poenget

(©NTB)!

 


Les alt om Angelina Jolie!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews