- Winehouse vurderer ikke adopsjon

(20.04.2009, sist oppdatert 20.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Talspersoner for Amy Winehouse tilbakeviser at sangeren har planer om å forsøke å adoptere et barn.

Det sies mye om den problemforfulgte unge, britiske artisten Amy Winehouse, og siste nytt er at hun angivelig tenker på å adoptere et barn fra Karibia.

 

Artisten har igjen vendt nesten til paradisøya St. Lucia, hvor hun har tilbrakt mye tid de siste månedene for å jobbe med ny musikk. Og en kilde uttalte nylig til London Paper: - Amy vurderer seriøst å adoptere. Men hun er klar over at det kan bli vanskelig, på grunn av bakgrunnen hennes. Hun har alltid ønsket å bli mamma. Hun elsker St. Lucia og hadde gjerne flyttet dit for godt dersom hun fikk igjennom en adopsjon.

 

Men nå sier en talsmann for Winehouse at hun mest sannsynlig har snakket om å hjelpe barn på øya: - Amy snakket om adopsjon i den forstand at hun ønsker å gi noe til barna på øya, kanskje gjennom en slags musikk- og utdannelsesbasert prosjekt, sier han ifølge nettavisen PR-Inside.com.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.191 sec - 1 pageviews