Winehouse vil ha tvillinger

(23.07.2008, sist oppdatert 23.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse har avslørt at hun ønsker seg minst fem barn, og eneggede tvillinger.

Skandalemagneten Winehouse insisterer på at hun og ektemannen Blake Fielder-Civil, som denne uken ble dømt til to år og tre måneders fengsel, er klare til å starte familie.

 

- Jeg elsker barn. For å være ærlig, så tror jeg unger har mer peiling enn voksne. De er mer riktige i navla. Blake og jeg kan ikke vente med å få barn. Jeg vil ha minst fem, og så ønsker jeg meg tvillinger, sier hun til magasinet OK!.

 

- Blake kommer til å bli verdens mest fantastiske pappa. Når han var ute av fengsel, snakket vi om det hele tiden. Vi vil ha eneggede tvillinger, så vi kommer til å fortsette og prøve til vi får det, sier Winehouse, som tror hun ville vært like lykkelig som hjemmeværende husmor.

 

- Jeg er glad i å stryke klær. Hvis jeg var husmor, kunne jeg og Blake bodd i Camden i London. Blake kunne jobbet hjemmefra, hvor han har alt utstyret sitt. Så kunne han sitte i sitt lille redigeringsrom og lage filmer, mens jeg sang for ham, drømmer Amy.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews