Winehouse vil ha barn

(10.07.2007, sist oppdatert 10.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske soulsangeren Amy Winehouse, berømt for hiten «Rehab», ønsker seg barn med ektemannen Blake Fielder-Civil, avslører artistens far.

Drosjesjåfør Mitch Winehouse sier han nesten ikke kan vente med å bli bestefar.

 

- Amy og Blake vil ha barn snart. Hun er ganske opptatt med karrieren for tiden, men hun snakker ofte om at hun ønsker seg en baby. Du vet aldri hva hun kan finne på.

 

- Amy vil sikkert fortsette å synge og skrive, så jeg har fortalt henne at jeg kan hjelpe til med babyen. Hennes mor og jeg kan slåss om å ha ham eller henne. For jeg vil ikke at Amy skal ha en barnepike, vi kan gi henne all den hjelpen hun trenger, sier han ifølge nettstedet Female First.

 

Samtidig benekter pappa Winehouse ryktene om at datteren har ekteskapsproblemer. Soulsangerens far insisterer på at han er bestevenn med sin svigersønn - og at alle rykter om at ekteskapet knirker er usanne.

 

- Blake er den perfekte svigersønn. Han er en tradisjonell mann. Han spurte meg en kveld om jeg ville ha noe imot om han fridde til Amy. Jeg sa til ham at jeg ikke hadde det minste imot det. Jeg verdsetter at han gjorde det. Han viste både meg og Amy respekt.

 

Mitch Winehouse sier at Blake har vært veldig god mot datteren og at han var glad for å kunne ønske ham velkommen inn i familien.

 

- Amy elsker ham, og det er det viktigste. Jeg har aldri sett henne så lykkelig som nå. Alt dette snakket om at hun og Blake krangler og har problemer er tull fra ende til annen, understreker han.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews