Winehouse vil fornye løftene

(04.01.2008, sist oppdatert 04.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse ser ikke ut til å ha mistet følelsene for sin fengslede ektemann, Blake Fielder-Civil. Dersom vi skal tro de siste ryktene, planlegger hun å fornye ekteskapsløftene.

Amy Winehouse savner sin ektemann veldig, sier kilder den britiske tabloiden The Sun har vært i kontakt med.

 

Blake Fielder-Civil sitter for tiden bak lås og slå, mistenkt for å ha banket opp en pubeier - og for bestikkelser.

 

Men Winehouse, som må møte i Gulating lagmannsrett fredag 29. februar for å forklare seg om en bot hun fikk for å ha vært i besittelse av narkotika, ønsker å fornye ekteskapsløftene, skriver svenske Aftonbladet.

 

Paret har vært gift i åtte måneder, og sangeren tror kjærlighetsseremonien vil få ektemannen i bedre humør. Hun skal også være i gang med å skrive en ny sang til sin kjære, kalt «For You».

 

Og Fielder-Civil kan saktens trenge en oppmuntring. Nylig tok han seieren i en lite flatterende kåring utført av det britiske magasinet Arena, og kom på førsteplass da de kåret årets antiikon.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews