Winehouse ute mot kausjon

(19.12.2007, sist oppdatert 19.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse ble tirsdag ettermiddag arrestert av britisk politi. Onsdag slapp hun ut mot kausjon.

Amy Winehouse måtte tirsdag melde seg for politiet. Ektemannen Blake Fielder-Civil har sittet en måned i varetekt, mistenkt for å ha forsøkt å forhindre etterforskningen av et grovt overfall han skal ha vært innblandet i.

 

Politiet jobber ut fra en teori om at Fielder-Civil forsøkte å bestikke en mann han var anmeldt for å ha banket opp, og at han - for å få mannen til å trekke søksmålet og dra fra landet - har tilbydd ham en pengesum tilsvarende 2,3 millioner kroner.

 

Nå mistenker politiet at også hans kone, den problemforfulgte sangfuglen Amy Winehouse, har vært involvert i forsøkene på å bestikke den fornærmede.

 

Dama bak storhiten «Rehab» ble arrestert tirsdag 18. desember klokka 17.30 etter at hun frivillig meldte seg for politiet i London. Der fulgte drøye to timer med avhør. En talsperson hos politiet sier nå til den britiske avisen The Sun at «den 24 år gamle kvinnen er ute mot kausjon, men hun skal inn til nye forhør tidlig i mars».

 

Arrestasjonen og forhørene av Winehouse kommer bare dager etter at politiet konfiskerte mobiltelefonen hennes, bankutskrifter og PC.

 

En talsmann for stjernen sier: «Hun kom frivillig til politistasjonen til et avtalt tidspunkt. Hun ble arrestert, men det er vanlig praksis når noen melder seg og skal forhøres av politiet. Hun står ikke tiltalt for noe og er nå ute igjen».

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews