Winehouse til Jamaica for plateinnspilling

(03.02.2009, sist oppdatert 03.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse har fått sansen for paradisøyer.

Nå skal hun planlegger å legge innspillingen av sin nye plate til Jamaica, melder den britiske storavisen The Sun.

 

Sangeren skal ifølge samme publikasjon ha gjort det klart for sine kontakter i plateselskapet at hun ikke orker å være i London under innspillingen av det nye materialet.

 

Nylig hadde Winehouse en langvarig solferie på den karibiske øya St. Lucia, hvor hun blant annet arbeidet hardt for å finne formen igjen etter en periode med helseproblemer og rusmisbruk.

 

Ifølge The Sun frykter hun at hun vil falle tilbake til gamle, usunne vaner dersom hun er for lenge i London. En venn sier til The Sun:

 

- Amy hadde det fantastisk på St. Lucia, og ville ikke at det skulle ta slutt. Hun ser bedre ut, og føler seg bedre, og nå frykter hun alt som har dårlig innflytelse på henne i London. Hun har skrevet masse til det kommende albumet og har fortalt sjefene sine at hun vil spille det inn på Jamaica.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews