- Winehouse tar ballettimer

(24.02.2011, sist oppdatert 24.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse tar timer i klassisk ballett i sitt hjem i London, dersom vi skal tro en kilde nær henne.

Den 27 år gamle artisten har angivelig hyret en danselærer slik at hun kan fordype seg i ballettkunsten, melder The Sun.

 

En kilde sier: - Amy har begynt å ta ballettimer hjemme - og hun liker det virkelig. Hun vil komme i form og få en mer trent kropp - som ikke er for muskuløs.

 

Kilden legger til: - Hun liker kickboksing også, men det er en glamourfaktor ved ballett som hun virkelig setter pris på.

 

Den problemforfulgte sangeren - som nå ønsker å komme i form før hun skal tilbake på scenen - har fått bygget opp et eget treningsstudio i sitt hjem.

 

Kilden sier videre til den britiske tabloiden: - Da hun flyttet sverget hun på at hun skulle forandre livsstilen sin, noe som er grunnen til at hun fikk bygget sitt eget treningsstudio. Hun vil så gjerne se frisk og flott ut når hun kommer tilbake mot slutten av dette året.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews