Winehouse raserte hotellrom

(22.02.2008, sist oppdatert 22.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse forberedte seg til Brit Awards ved å påføre et hotellrom skader for tusenvis av pund.

Stjernen som for ei uke siden ble skrevet ut fra en rusbehandlingsklinikk har bodd på luksushotell i London siden. Her skal hun ha nektet å slippe inn renholdspersonalet, melder den britiske tabloidavisen The Sun. Hotell-ledelsen tok seg imidlertid til slutt inn på rommet hennes mens Winehouse underholdt under Brit Awards onsdag. De fant at hun hadde påført suiten skader for 3.000 pund.

 

Blant annet hadde artisten sølt brennevin og strødd sigarettstumper rundt omkring på det kostbare tregulvet. Mengder av tomme champagneflasker lå strødd og badet var angivelig så skittent at det måtte skrubbes og renses i flere runder før det så anstendig ut igjen. En kilde hevder også at sluken på badet måtte stakes opp på grunn av store hårballer. Tre stuepiker skal ha hatt fullt opp i flere timer med å sette rommet i stand igjen.

 

Skal vi tro kilder hadde Winehouse også røsket ned et speil som var fastmontert på veggen, og plassert det på gulvet. En kilde ved Riverbank Plaza Hotel sier: - Det var fullstendig kaos. Hun brukte rommet som et askebeger.

 

Dagen etter Brit Awards fikk Winehouse møte ektemannen Blake Fielder-Civil i fengselet hvor han sitter i påvente av en rettssak. Han er beskyldt for overfall og for å ha forsøkt seg på bevisødeleggelser og bestikkelser. Ifølge The Sun var det en tårefull Winehouse som snakket med Fielder-Civil. Ekteskapet skal ha fått seg en knekk da det ble kjent at han bytter til seg heroin i fengselet, mot signerte foto av sin artistkone.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere24.02.2008 13:18
Amy burde skjerpe seg!  Surprised :-o HUFF HUFF! :"/ trist at noen har det sånn som det.


24.02.2008 13:20
Triste saker!  Surprised :-o Enig med med deg sunshine!  Wink ;-\) sørgelig.  Sad :-\(

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews