Winehouse overrasket på pub

(06.10.2010, sist oppdatert 06.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse ga pubgjester i London hakeslepp mandag, da hun inntok scenen og gjorde en overraskende opptreden. Hun framførte blant annet flunkende nytt materiale.

Sangeren var gjest under en veldedighetsaften på puben Hawley Arms i London - og overrasket arrangørene ved å gripe mikrofonen.

 

En av arrangørene, Izzy Lawrence, sier: - Amy hvisket plutselig til meg: «Jeg vet at jeg ikke står på artistlisten, men kan jeg spille likevel?» Det var selvfølgelig ikke nei i min munn, hun inntok scenen - og det var fantastisk.

 

27-åringen framførte seks sanger, inkludert «Tears Dry On Their Own» og en rekke nye låter.

 

Lawrence sier følgende om det nye materiale: - Det er glad, funky og soulinfluert musikk. Jeg tror dette kommer til å slå an massivt. Tar hun disse sangene med på det nye albumet, blir det garantert suksess.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.193 sec - 1 pageviews