Winehouse opptrer ved hjelp av satellitt

(08.02.2008, sist oppdatert 08.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Torsdag kveld ble det kjent at Amy Winehouse ikke får visum slik at hun kan reise til USA og Grammy-festen i Los Angeles, hvor hun kan vinne seks priser.

Winehouse blir på en måte likevel til stede, melder nettstedet Female First. Den britiske sangfuglen - som for tiden får behandling for sine rusproblemer ved en London-klinikk - skal nemlig opptre live, via satellitt.

 

Den amerikanske ambassaden i London avslo hennes søknad om visum. Årsaken er at artisten i fjor ble bøtelagt i Bergen for oppbevaring og bruk av narkotika. Og det hjelper nok heller ikke saken hennes at en video med Winehouse, der hun røyker crack etter først å ha inntatt kokain, ecstasy og valium, har sirkulert på nettet siden januar.

 

Dersom Winehouse vinner noen av prisene hun er nominert til, kommer hun også til å framføre takketaler live - via satellitt, melder Entertainment Weekly.

 

En talsperson for det britiske stjerneskuddet sier: - Dessverre gikk ikke visumsøknaden gjennom ved den amerikanske ambassaden i London. Amy har gjort store framskritt etter at hun entret rusbehandlingsklinikken for to uker siden, og selv om hun er skuffet har hun akseptert utfallet og vil konsentrere seg om å bli frisk.

 

Grammy Awards arrangeres i Los Angeles søndag 10. februar.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews