Winehouse oppgir at hun er gift

(26.10.2009, sist oppdatert 26.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den skandaleombruste britiske artisten Amy Winehouse har oppdatert Facebook-statusen sin, og melder at hun er gift.

Tre måneder etter at skilsmissen ble et faktum, har både Amy Winehouse og hennes ikke mindre skandaleomsuste eksmann, Blake Fielder-Civil, nå begge oppdatert sin Facebook-status - og oppgir at de nå er gift med hverandre.

 

Det er britiske The Sun som har notert seg dette, og det meldes videre at Fielder-Civil skriver på sin side: «Du kan ikke benekte ekte kjærlighet. Hva er vitsen med det?»

 

«Gjenforeningen» er siste hendelse i en rekke opp- og nedturer for det prøvede paret, som begge har måttet få behandling for heroin- og crack-misbruk.

 

Paret skal ha hatt kontakt helt siden Fielder-Civil kom ut av fengselet i september, og nylig ble Winehouse observert med et rosa skjørt som hadde eksens navn trykket på. Duoen har likevel holdt en svært lav profil.

 

En kilde sier imidlertid: - Amys familie, spesielt faren Mitch, kommer til å bli rasende. De har vært så fornøyde med framgangen hennes og frykter at Blake-gjenforeningen kan føre henne tilbake til narkotika igjen.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews