- Winehouse og Fielder-Civil sier ja - igjen

(11.01.2010, sist oppdatert 11.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse (26) og eksmannen Blake Fielder-Civil (31) planlegger visst nok en ny ekteskapsinngåelse.

Paret har en turbulent tid bak seg, med rehabilitering, fengselsstraff og narkotikaproblemer. Men nå skal paret ha funnet tilbake til hverandre, dersom vi skal tro britiske The Mirror. Bryllupet skal visst nok stå på Amy Winehouse sitt fristed, den karibiske øya St. Lucia, meldes det videre.

 

Sangeren og Fielder-Civil skal planlegge å tre inn i ektestanden igjen så snart sistnevnte er ferdig med sin behandling for narkotikaproblemer neste måned.

 

Ifølge en kilde skal Winehouse (26) ha sagt følgende: - Alt føles så rett mellom meg og Blake nå. Så snart han får forlate landet, og er ferdig med behandlingen, skal det skje.

 

De to giftet seg første gang i Miami i mai 2007. Allerede i august samme år meldte problemene seg da de ble fotografert på gata i London, fulle av skrammer og sår - angivelig etter en heftig krangel. Siden har paret vært omgitt av alkohol og narkotikarelaterte skandaler, og i juli 2008 ble Civil satt bak lås og slå. Skilsmissen var et faktum i august i fjor.

 

Ifølge kilder skal ikke Winehouse-familien for øvrig være særlig begeistret over bryllupsplanene.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews