Winehouse-mamma glad for fengsel

(10.12.2008, sist oppdatert 10.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Moren til Amy Winehouse, Janis Winehouse, er glad svigersønnen må tilbake i fengsel.

Fielder-Civil er dømt til 27 måneder fengsel for å ha jult opp en pubeier og forsøkt å dekke over det. Han fikk slippe ut 22. november, fordi han gikk med på å la seg behandle ved en rusklinikk i Surrey. Men nå har han hatt problemer med en narkotikatest, og må dermed vende tilbake til vann og brød. Rockeektemannen kan bli sittende bak lås og slå helt til starten av 2010, noe som ikke ser ut til å plage Janis Winehouse. Hun sier følgende til magasinet Closer:

 

- Vi er så glade for at han er tilbake i fengsel. Vi håper han blir der lenge. Vi er rasende på Blake for det han har gjort med Amy. Han er veldig manipulerende og appellerer til Amys følelser - og truer alltid med å ta livet sitt.

 

Janis Winehouse legger til: - Han har kostet henne alt. Tusener av pund og helsen. Det er ingen tvil om at han har skylda for hvordan Amy har det. Jeg liker ikke å kalle Blake min svigersønn. Han er ingenting for meg.

 

Nylig tok Blake Fielder-Civil selv bladet fra munnen, og tok på seg skylda for at kona begynte med heroin og crack-kokain.

 

- Jeg dro Amy inn i det, og uten meg er det ingen tvil om at hun aldri ville tatt den veien. Jeg ødela noe vakkert, uttalte han ifølge den britiske skandaleavisen News of the World.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews