Winehouse invitert til kloster

(14.08.2008, sist oppdatert 14.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Østerrikske munker har invitert Amy Winehouse til et par ukers opphold slik at de kan diskutere «de store spørsmål i livet».

Munkene fra det hellige korsets kloster i Wienerwald, skogen utenfor Wien, har invitert Amy Winehouse fordi de er bekymret for henne.

 

- I 10 minutter likte jeg Back To Black (albumet fra 2006), men når jeg leste tekstene syntes jeg det var trist, fortalte broder Johannes Paul Chavanne til The Daily Telegraph.

 

- Jeg vil gjerne invitere henne hit, jeg føler sympati for folk som henne. Hun kan bli her en uke eller to, og diskutere de store spørsmål i livet - kanskje er tro svaret for henne.

 

Det finnes attpåtil noe som knytter de to sammen, de er på plateselskapet Universal begge to. Munkene ga i år ut albumet «Chant: Music for Paradise», en godbit for tilhengere av gregoriansk sang.

 

Hvorvidt et mulig samarbeid de to imellom er noe Universal kunne tenke seg, er uvisst, men at Amy Winehouse kunne trengt fred og fordragelighet virker sannsynlig.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews