Winehouse innrømmer heroinmisbruk

(16.08.2007, sist oppdatert 16.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse har fortalt sin svigermor at hun er avhengig av heroin.

8. august kollapset den britiske soulsangeren Amy Winehouse etter tre dager med fyll og dop. Hun måtte avlyse den lenge bebudede Øyafestival-konserten, og måtte i stedet tilbringe et par dager innlagt på sykehus.

 

Ifølge Daily Mirror har sangeren nå betrodd seg til sin svigermor. Moren til Blake Fielder Civil, Georgetta, sier følgende til Daily Mirror: - Vi kan ikke tvinge dem til å slutte med dop, det må komme fra dem selv. Men vi kan oppfordre dem, og oppmuntre dem, til å søke hjelp.

 

Frisøren sier videre: - Jeg vet at sønnen min har hatt narkotikaproblemer siden 20-årsalderen da han flyttet til London.

 

Hun forteller videre: - Jeg ville til bunns i Amys problemer, så vi tok oss en lang prat. Det var bare oss to på balkongen. Hun fortalte meg at hun er avhengig av heroin og kokain. Hun innrømmet at det er dumt, men sa at hun bare var blitt revet med.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews