Winehouse inne til rusbehandling

(25.01.2008, sist oppdatert 25.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse sjekket inn til rehabilitering i går, torsdag, bare dager etter at britiske medier lekket en video med sangeren, der hun røykte ecstasy og kokain.

Den 24 år gamle artisten har det siste året fått store overskrifter verden over for langt andre ting enn musikken sin. Selv sliter hun med rusproblemer, og ektemannen Blake Fielder-Civil sitter fengslet. Også Winehouse har vært i politiets søkelys flere ganger dette året, og i august måtte hun få akutt medisinsk hjelp etter angivelig å ha tatt en overdose.

 

Men nå skriver den britiske tabloidavisen The Sun at sjefen i plateselskapet Universal, Lucian Grainge, har fått nok. Fordi hun ikke klarer å gjennomføre konserter eller følge opp andre kontraktfestede planer, har han nå fått henne til å gå med på å sjekke inn til rehabilitering, skriver avisen.

 

24-åringen befinner seg nå på en klinikk som hjelper rusavhengige i London. Det var hennes drosjesjåførfar Mitch Winehouse (57) som fulgte henne til klinikken.

 

I en pressemelding fra Universal står det blant annet: «Hun har forstått at hun trenger spesialisthjelp for å klare å bekjempe sine rusproblemer og forberede seg til sin opptreden under kommende Grammy Awards. Amy har sjekket inn til rehabilitering etter en felles avgjørelse og alle involverte vil fortsette å gi henne full støtte».

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Jinar
25.01.2008 13:46
Hun er syk azz

Alex
28.01.2008 20:01
Spør du meg er hun det største narkovrake jeg har sett, stygg + dom!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews