Winehouse fant kjærligheten

(05.01.2009, sist oppdatert 05.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den skandaleforfulgte britiske sangeren Amy Winehouse, som fortsatt er gift med Blake Fielder-Civil, ser ut til å ha funnet seg en ny kjæreste.

Mens hun var på juleferie på St. Lucia i Karibia ble hun sett mens hun kysset calypsosangeren Shayne Ross under en grillfest på en strand.

 

- Amy har møtt Shayne et par ganger. Hun har spilt mye gitar og skrev en sang om å skille seg fra sin faste følgesvenn å slå seg sammen med en karibisk elsker, sier en kilde til den britiske avisa Sunday Mirror.

 

Blake ble nylig fengslet igjen etter at han ikke møtte opp til testing for narkotikabruk som han var pålagt av en domstol og som fulgte i kjølvannet av en prøveløslatelse fra en 27 måneder lang fengselsstraff for voldsbruk.

 

Amy på sin side har sagt at hun vil forlate Storbritannia å slå seg ned i Karibia for godt fordi hun er så glad i musikken derfra.

 

- Jeg kan meget godt leve her, menneskene er utrolige og den lokale musikken inspirerende, sier hun.

 

Winehouse har tydeligvis kommet godt til hektene under ferieoppholdet på øya og har til og med begynt å spise sunt og besøker et helsestudio der en personlig trener hjelper henne med øvelsene.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews