Winehouse ført til sykehus

(25.11.2008, sist oppdatert 25.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse ble ført til sykehus søndag.

Britiske The Sun skriver at den problemforfulgte britiske sangeren ble ført til sykehus etter en opphetet diskusjon med ektemannen Blake Fielder-Civil.

 

- De hadde en opphetet krangel. Hun var helt på siden av seg selv etterpå - og mistet totalt kontroll, sier en kilde nær sangeren.

 

Winehouse og Fielder-Civil har ikke truffet hverandre etter at han slapp ut av fengsel 22. november, mot å skrive seg inn til behandling ved en klinikk i Surrey. Der er han elektronisk overvåket, må overholde portforbud og får ikke forlate stedet.

 

Han har sittet i fengsel siden november i fjor og er dømt til 27 måneder bak lås og slå for å ha jult opp en pubeier - og forsøkt å dekke over det. Han forsøkte å anke saken mandag, noe som ble avvist av domstolen i London samme dag.

 

Winehouse, som har fått lite eller ingen oppmerksomhet for musikken i det siste, men desto mer for sitt rusmisbruk og sine ekteskapsproblemer, skal ifølge kilder ha tatt seg en skikkelig fest etter den opprivende telefonsamtalen.

 

- Hun stoppet ikke før hun lå på gulvet søndag. Fortsetter dette kan hun snart ha tatt sin siste fest, sier kilden til avisa.

 

Amys talsmann har bekreftet at artisten ble ført til sykehus søndag, men hevder hun hadde en uheldig reaksjon på reseptbelagte medisiner.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews