- Winehouse blir bedre på rehab

(28.01.2008, sist oppdatert 28.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Hun har bare vært inne til rehabilitering noen få dager, men skal vi tro kilder nær henne går det langt bedre for den britiske souldivaen Amy Winehouse.

Artisten ble verdensberømt for følgende setning, hentet fra låten «Rehab»: «They tried to make me go to rehab but I said no, no, no».

 

Torsdag i forrige uke måtte hun imidlertid sjekke inn ved en klinikk som spesialiserer seg på rusproblemer. Da hadde det sirkulert bilder av en herjet Winehouse, som sniffet kokain og ecstasy, på internett.

 

Artisten skal angivelig ha fått et ultimatum fra plateselskapssjefen sin: Sjekk inn til rehab, eller mist kontrakten med Universal. Dermed gikk veien til London-klinikken Nightingale.

 

Bare fire dager senere, ser det ut til at det går bedre og pleierne berømmer sangeren for innsatsen, dersom vi skal tro en venn av familien.

 

- Amy må ta en dag av gangen, men nå har hun gjort det vanskeligste; nemlig å søke hjelp. Hun har vært veldig syk og trenger tid, men hun har klart denne første tiden bra, og er innstilt på å fortsette behandlingen. Med støtte fra familien håper vi alle at dette er lyset i enden av en lang og mørk tunnel. Hun vil forbli innlagt så lenge hun trenger det - om det så tar tre eller fire uker, sier kilden ifølge nettstedet showbizspy.com og tabloidavisen The Sun.

 

Kilden legger til følgende: - Ingen kan si at dette er enkelt, men ting ser bra ut for øyeblikket og pleierne er svært optimistiske.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews