Winehouse betaler for å få Blake tilbake

(25.03.2009, sist oppdatert 25.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse (25) har brukt 35.000 pund, eller rundt regnet 325.000 kroner, på å vinne tilbake sin mann Blake Fielder-Civil (27).

Sangeren, som nylig kom tilbake fra et tre måneders ferieopphold på St. Lucia i Karibia, har brukt tusenvis av pund for å ta seg godt ut i et forsøk på å vinne tilbake Fielder-Civil.

 

Hun skal ha betalt 10.000 pund på nytt treningsutstyr, kjøpt designerklær for 20.000 pund og har brukt ytterligere 5.000 pund på skjønnhetspleie. Hun skal være så opptatt av å slå seg sammen med ham, at hun også er villig til å overse hans angivelige sidesprang.

 

- Amy vil helt seriøst komme tilbake til Blake og er villig til å overse de andre kvinnene. De to har alltid hatt en utrolig kjemi og det var en gang de ikke klarte å være fra hverandre. Hun sier at han bare trenger å bli påminnet om hva han går glipp av, sier en kilde til det britiske magasinet Look.

 

Blake startet skilsmisseprosessen mot Amy i januar, mens han sonet en fengselsstraff, da det dukket opp bilder av henne sammen med andre menn mens hun var på ferie. Etter det skal Blakes nye kjæreste Francesca Morralee (17) ha flyttet inn i hans hjem i London.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews