Winehouse aktuell som Bond-låtskriver

(07.02.2008, sist oppdatert 07.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse kan komme til å skrive og synge inn den neste James Bond-låten.

Men da må hun holde seg rusfri i to måneder til, skriver den engelske tabloiden The Sun. Sangeren er for tiden inne til behandling for rusproblemer ved en klinikk i London, og dersom hun er oppe og går igjen i april, kan hun få oppdraget.

 

En kilde uttaler til The Sun: - Bond-folkene vil ta en endelig avgjørelse i april når det gjelder filmmusikken. Dersom Amy holder seg på matta, er jobben hennes.

 

Om den kommende 007-filmen, «Quantum Of Solace», sier en kilde: - Det vil bli en mørk følelse i filmen, derfor er Amy perfekt. Dette er en virkelig stor sjanse for henne, og enda en motiverende faktor som kan få henne til å kutte ut narkotika.

 

Amy Winehouse (24) vet for tiden ikke om hun vil få visum slik at hun kan reise til USA og bivåne søndagens Grammy-fest i Los Angeles, hvor hun er nominert til seks priser.

 

Ektemannen hennes, Blake Fielder-Civil, sitter for tiden i fengsel og er anklaget for overfall samt forsøk på bestikkelser og bevisødeleggelse.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews