Winehouse: - Jazz er som dop

(19.03.2007, sist oppdatert 19.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det britiske stjerneskuddet Amy Winehouse sier at å lytte til jazz er som å ta narkotika.

Sangeren bak hiten «Rehab» har tidligere innrømmet at hun har røyket marijuana og nå sier hun at for henne er det å høre på jazz som å bruke hallusinogene stoffer.

 

- Når jeg hører på ei jazzplate, så innbiller jeg meg hvordan det må være å røyke opium. Jeg bare forsvinner inn i en lykkelig trance. Så lenge plata snurrer, synes alt å være bedre, malt i fine farger, sier Amy.

 

23-åringen hevder også at hun ikke bryr seg om hun er kjendis eller ei og hevder hun også ville vært mer enn glad om hun ikke hadde slått igjennom.

 

- Å være berømt betyr ingenting for meg. Forsvant berømmelsen i dag, ville jeg ærlig talt ikke brydd meg. Jeg har aldri vært nødt til å gå rundt å hamre på døra til folk eller sende ut demoinnspillinger. Folk kom til meg. Om de ikke hadde gjort det, hadde jeg aldri gjort noe av det jeg gjør nå. Jeg hadde arbeidet på et kontor et eller annet sted - og vært fornøyd med det, tenker jeg.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


looove
19.03.2007 18:16
joeg elsker den nye sangen hennes!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews