Winehouse ønsker seg fred og ro

(16.01.2009, sist oppdatert 16.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse ferierte nylig på paradisøya St. Lucia, og ler nå av påstander om at hun skal ha ødelagt feriestemningen for andre turister.

Sangeren søkte tilflukt på den karibiske øya i desember i fjor, etter måneder med presseoppslag av den lite hyggelige sorten. Winehouse måtte tilbringe tid ved et London-sykehus før jul, og sirkuset fortsatte da ektemannen hennes, Blake Fielder-Civil, slapp ut fra pressen - og ga intervjuer.

 

Bilder av Winehouse på ferie har prydet britisk presse. Men til tross for at hun ser friskere og gladere ut enn på lenge, har enkelte tabloider hevdet at den skandaleforfulgte artisten laget oppstyr på hotellet - og at hun var på de andre gjester, og tagg om alkohol. Nå svarer Winehouse på påstandene og sier til den britiske avisen Daily Mirror: - Jeg er slett ikke ute av kontroll slik enkelte vil ha det til. Ja, jeg tok meg noen drinker i løpet av ferien, jeg er ung og vil ha det gøy.

 

Hun sier videre: - Jeg trener masse, spiser veldig bra og har fått anledning til å slappe av. Jeg spiste ikke ordentlig før, men det har jeg gjort noe med. Det er leit hvordan jeg blir dømt ut fra bilder, men jeg har lært å akseptere at dette er prisen jeg må betale. Det er trist, men hva kan jeg gjøre.

 

Hun legger også til: - Jeg ønsker meg mer fred og ro, langt borte fra alle kameraer. Nå har jeg det bedre enn på lenge og jeg ser fram til fortsettelsen.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews