Turner rocket Grammy

(11.02.2008, sist oppdatert 11.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Tina Turner gjorde Beyoncé Knowles selskap på scenen under søndagens Grammy-show.

Det var knyttet stor spenning til den bebudede duetten mellom Beyoncé Knowles og Tina Turner under søndagens Grammy-utdeling i Los Angeles. Tina Turner har stort sett holdt seg unna rampelyset siden 2000, men gjorde et unntak for den stjernespekkede forsamlingen som var samlet for å feire musikkbransjen i Los Angeles søndag.

 

Og Turner fornektet seg ikke. I en tilsittende buksedrakt i sølv flankerte 68-åringen Beyoncé Knowles - som stilte i en matchende lårkort sølvkjole.

 

Destiny?s Child-stjernen har ved flere anledninger uttrykt sin begeistring for Tina Turner og sammen framførte de låten «Proud Mary».

 

For øvrig ble det en kveld som i stor grad dreide seg om britiske Amy Winehouse, som var til stede under festivitasen via satellitt fra London. Sangeren, som for tiden er innlagt ved rusklinikk i hjemlandet, stakk av med hele fem av de seks prisene hun var nominert til.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews