Tror Amy er en sommerfugl

(09.07.2012, sist oppdatert 09.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den sørgende moren til Amy Winehouse sier hun tror datteren er tilbake som sommerfugl.

- Jeg er ganske sikker på at hun er kommet tilbake som en sommerfugl fordi hun ville elsket friheten ved å fly, sier Janis Winehouse (57) til People.

 

Til bladet sier moren, i et nytt stort intervju, at hun føler at datteren er med henne i ånden. 23. juli er det ett år siden 27 år gamle Amy døde av alkoholforgiftning hjemme i huset sitt i London. Familien vil markere det i stillhet, og i jødisk tradisjon be for henne og tenne et minnelys.

 

- Det er det enormt hull i livet mitt, jeg pleide å snakke med Amy hver dag. Noen ganger våkner jeg gråtende, forteller Janis Winehouse, som bærer David-stjernesmykket som Amy brukte som barn rundt halsen.

 

- Hun pleide å bite på den hele tiden, så den har merker på seg, sier Janis, som vil at datterens positive sider også skal huskes.

 

- Jeg ønsker at folk skal kjenne til den kjærlige Amy, det skjønne barnet, datteren, vennen. Hun var bare en vanlig unge med et spesielt talent.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.271 sec - 1 pageviews