Treningsnarkomane Winehouse

(02.11.2009, sist oppdatert 02.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse har nå lagt rusmisbruket på hylla en stund og i stedet blitt nærmest treningsnarkoman, dersom vi skal tro kilder.

Hun tilbringer flere timer om dagen i treningsstudioet sitt og familien setter ifølge kilder stor pris på den nye utviklingen.

 

- Alt er under kontroll for tiden. Noen ganger - og da snakker jeg ikke om Amy - tar en ny last over for noe du tidligere var avhengig av. En av Amys positive «laster» er at hun har sitt eget treningsstudio. Hun er der tre til fire timer hver dag. Jeg skal si hun er i form. Virkelig, virkelig sprek. Så det er en positiv last, sier hennes far Mitch Winehouse til BANG Showbiz.

 

- Men laster kan komme i grupper. Det kan være å kjøpe ting du ikke trenger. Hun har vært gjennom det også. Men hele prosessen handler om at hun er i ferd med å komme til hektene, sier han videre.

 

Og han gir datteren ros for at hun selv ser ut til å ha kommet seg ut av en ond sirkel.

 

- Vi har en god familie. Det har vært vanskelig, men du må forstå at det er Amy som har bestemt seg for å endre seg. Uansett hva jeg sa da dette sto på, gikk det inn det ene øret og ut det andre, sier faren.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews