Stolt Winehouse-pappa

(24.07.2008, sist oppdatert 24.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Mitch Winehouse mener han ikke kunne vært mer stolt av sin datter Amy Winehouse.

Den tidligere taxisjåføren, som nylig kom ut av sykehuset etter å ha fått behandling for stress som han har blitt påført etter å ha forsøkt å tøyle sin datters destruktive vaner, sier han aldri kommer til å slutte å være stolt av Amy.

 

- Ingen familie kan være mer stolt av barnet sitt enn vi er av Amy. Hun er et vidunder, en kjempefin jente og vi er utrolig stolte av henne, uttalte faren i det han avduket sin datters voksfigur hos Madame Tussauds i London onsdag morgen.

 

Faren tok seg også tid til å kommentere datterens uttalte ønske om å få seg fem barn og tvillinger, så fort ektemannen hennes kommer seg ut av fengsel.

 

- Det ville vært kjempeflott å bli bestefar. Hvis Blake klarer å få styr på livet sitt, noe jeg ikke er i tvil om at kommer til å skje, så kommer de til å få et vidunderlig liv sammen, og vi kan alle se fram til en lykkelig framtid som en stor familie, sa Mitch Winehouse til det britiske TV-programmet GMTV.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews