Stipend hedrer Winehouse sitt minne

(02.03.2012, sist oppdatert 02.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Foreldrene til den avdøde artisten Amy Winehouse ønsker å hjelpe talentfulle ungdommer.

De vil tilby stipender til særlige talenter - slik at disse kan mønstre på Sylvia Young Theatre School, hvor deres datter i sin tid gikk.

 

Mitch Winehouse sier: - Amy var elev ved Sylvia Young Theatre School. Det var her talentet hennes ble anerkjent og fremelsket. Amy Winehouse Foundation ønsker å gi et barn, som ikke på andre måter ville fått mulighet, denne sjansen til å realisere seg og sitt talent. Stipendet er en så flott nyhet etter alle opp- og nedturene.

 

Han sier videre: - Ingenting kan gjøre opp for tapet vårt, men dette er en fin ting å være i stand til å gjøre. Stipendet er noe vi er svært, svært stolte over å kunne tilby. Det vil også holde minnet om Amy i live på beste mulig måte, mener han ifølge The Sun.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews