Sjokkvideo av tungt dopet Winehouse

(22.01.2008, sist oppdatert 22.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

En film av Amy Winehouse som røyker crackpipe og sniffer ecstasy og kokain er offentliggjort på den britiske avisen The Suns hjemmeside.

Opptaket er gjort i morgentimene fredag, og viser en herjet Amy som fester sammen med venner i sin egen leilighet, og kom avisen i hende tirsdag.

 

Med brudebildet av seg selv og Blake Fielder-Civil i bakgrunnen sniffer hun først ecstasy fra et kredittkort. Noen minutter senere tilbyr en kamerat henne kokain, og advarer henne mot å ta for mye fordi det er så konsentrert. Men Winehouse sniffer i seg en hel linje, før opptaket viser hvordan hun surrer rundt i leiligheten.

 

Til slutt klatrer hun opp trappen til soverommet, der hun stirrer inn i kamera og så fyrer opp en crackpipe. Når vennene prøver å få henne med seg ut, svarer hun at hun «er ubrukelig» siden hun har hatt i seg «omtrent seks valium» for å «komme seg ned». Dette var bare timer før hun skulle i retten for å støtte ektemann Blake Fielder-Civil, som skulle møte i en ny høring - noe hun så vidt rakk.

 

Opptaket varer i 19 minutter, og har rystet familie og venner som desperat prøver å få henne til å legge seg inn til avvenning. De frykter ifølge The Sun at det bare er øyeblikk om å gjøre før hun tar en ny overdose, slik hun gjorde i august i fjor. Men hun nekter og hevder at intet behandlingssenter kan hjelpe.

 

- Hun må få hjelp. Amy ser syk og skitten ut, og er så tynn at du lurer på hvor mye mer hun tåler. Amy har låst seg i et stup mot selvutslettelse - hun dreper seg selv. Videoen viser en kvinne helt ute av kontroll, sier en venn av «Back in Black»-stjernen til avisen. En annen kilde sier at noen må ta tak i Amy og få snudd henne rundt, ellers vil «et stort talent snart forsvinne».

 

En sekvens av filmen viser Amy som leter etter katten sin, som hun mener en partygjest har sluppet ut av et stille rom og inn på festen. Da mumler Amy:

 

- Hvis jeg var den katten, ville jeg dratt min vei - jeg ville ringt etter en taxi.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


andyak47
23.01.2008 12:02
amy er en tøs! og hun er digg! wanna piece of meeeeeeeeee?!?!?!?!?!?! oh! hottie! bitch! take meeeeee

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews