Sheen-hån på amerikansk fjernsyn

(20.09.2011, sist oppdatert 20.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det var ingen tabuer da Charlie Sheen ble gjenstand for en såkalt roast natt til tirsdag norsk tid.

I likhet med stjerner som Kate Walsh, Slash, Mike Tyson og William Shatner har nå også Charlie Sheen latt seg roaste i et amerikansk TV-konsept. «The Comedy Central roast of Charlie Sheen» fant sted natt til tirsdag norsk tid, og det var duket for upolerte vitser om alle skandalene, det raknende familielivet og narkotikamisbruket.

 

Vert for programmet var «Family Guy»-skaperen Seth MacFarlane, som ifølge Expressen innledet med å lese opp Sheens nekrolog. - Jeg kopierte bare Amy Winehouse sin nekrolog. Jeg trengte bare endre tre ting: Kjønn, sted og at det handler om "et talent som kommer til å bli savnet, sa han til et vantro publikum.

 

Til stede for å håne Sheen var også Mike Tyson og Steve-O fra Jackass. Spøken ville ingen ende ta for en både nervøs men også smilende Sheen - som mot slutten av grillingen grep ordet selv: - Tror dere virkelig at disse små vitsene kan skade meg? Jeg har hatt pornostjerner. Jeg har gått på narkotika. Jeg har gjort det alle i USA ønsker å gjøre: Jeg har bedt sjefen dra til helvete, sa han.

 

Programmet ble sendt samtidig som komisåpen «Two and a Half Men» hadde «nypremiere», med Ashton Kutcher i hovedrollen i stedet for den utsparkede, skandaleombruste Charlie Sheen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews