Ronson kommenterer påstått Winehouse-uttalelse

(18.05.2012, sist oppdatert 18.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Mannen som produserte Amy Winehouse sitt album, «Back To Black», sier han er feilsitert når det gjelder uttalelser om at Amy Winehouse ikke likte Adeles internasjonale suksess.

Mark Ronson tilbakeviser at han har uttalt at Amy Winehouse ikke fikset at Adele så til de grader lyktes på musikkscenen. Han sier sitatet i Village Voice rett og slett er ut av lufta.

 

På Facebook-siden sin, skriver han: - Det er sjelden jeg reagerer på feilsiteringer og feilinformasjon. Det fører bare til at feilen får oppmerksomhet. Men i dette tilfellet kan jeg ikke godta det.

 

Han skriver videre: - Noen journalister har sitert meg på at Amy fikk hetta av Adeles suksess. Herregud. Jeg leste intervjuet for første gang nå, og det er så mange feilsiteringer der. Fyren skrev bare det han ville, det er lett å se fordi han bruker et språk og ord jeg ALDRI ville brukt i min dagligtale.

 

Videre skriver produsenten: - Ved et tidspunkt spurte han meg om Amy, og jeg sa at Amy ville tilbake i studio. Jeg sa noe om at andres nylige suksess hadde tent en gnist hos henne. Men der stoppet mine uttalelser, og alt det andre er helt ukjent for meg.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews