Politiet stormet huset til Winehouse

(09.11.2007, sist oppdatert 09.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Torsdag brøt britisk politi seg inn i London-huset til artisten Amy Winehouse. Nå er ektemannen, Blake Fielder-Civil, arrestert.

Ved hjelp av et kubein brøt politiet seg inn i sangerens hjem i Camden, skriver den britiske tabloidavisen The Sun.

 

Verken Winehouse eller ektemannen Blake Fielder-Civil var til stede, men senere torsdag kveld ble Fielder-Civil arrestert utenfor en pub.

 

- Vi kan bekrefte politiaktivitet som knytter seg til en større politioperasjon, sier en talsmann for politiet i en knapp melding til avisen.

 

The Sun skriver videre at Fielder-Civil er arrestert for å ha forsøkt å kjøpe seg fri fra en sak der han er anklaget for overfall. Etter en barkrangel, anmeldte en mann ved navn James King ham samt tre andre menn.

 

Fielder-Civil skulle møte i retten mandag for å forklare seg, men artistektemannen skal ha tilbudt King 200.000 pund for å trekke anmeldelsen og dermed gå fri fra anklagene, ifølge avisen.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews