Politiet avhørte Amy om crackbruk

(06.02.2008, sist oppdatert 06.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse store drøm om å reise til USA og Grammy-utdelingen søndag kan gå opp i røyk på grunn av hennes angivelige crackbruk.

Tidligere denne uken fikk hun fri fra rusavvenningsklinikken og dro selv for å søke visum og møtte representanter for den amerikanske ambassaden i London. Men tirsdag dukket britisk politi opp på klinikken for å avhøre henne.

 

Ifølge The Sun snakket politiet med Winehouse i to timer. En politikilde sier til Reuters at tema var hennes angivelige dopbesittelse. Ifølge en kilde samarbeidet hun med politiet.

 

Denne vennen sier også at hennes største ønske er å få reise til USA i tide for Grammy-utdelingen: - Å bli nominert til seks priser gjorde utslaget for at hun klarte å motivere seg til å legge seg inn til rusavvenning.

 

Men visumet henger allerede i en tynn tråd etter at hun i oktober i fjor ble bøtelagt i Bergen for oppbevaring og bruk av narkotika. Bedre ble det ikke da en video som viser henne røyke crack etter først å ha inntatt kokain, ecstasy og valium, ble offentliggjort i januar. Bare noen få dager etterpå gikk Amy med på å legge seg inn.

 

Filmopptaket er nå beslaglagt av politiet, som også avhørte henne første gang rett i etterkant av at opptaket ble offentliggjort.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Frida
07.02.2008 18:50
Hun ser ut som en MANN!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews