Plateselskapet sier nei til Winehouse-låter

(23.03.2009, sist oppdatert 23.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse må angivelig sette seg til skrivebordet igjen etter å ha fått beskjed om at hennes nyeste låter ikke holder mål.

Den mye omtalte sangeren Amy Winehouse har ifølge storavisen The Sun gjort ferdig et knippe låter som var tiltenkt det kommende tredjealbumet hennes. Låtene var spilt inn på tape og ble nylig presentert for sjefene i plateselskapet hennes - som ikke var særlig fornøyde, dersom vi skal tro den britiske tabloiden.

 

Winehouse skal rett og slett ha fått beskjed om at låtene ikke holdt mål og at hun er nødt til å starte på nytt.

 

- Amy var svært produktiv under sitt opphold i St. Lucia. Hun skrev en hel bråte med nye låter, men majoriteten ble forkastet, sier en kilde til avisa.

 

- Hun ser ut til å ha droppet sin vintagesoul og har nå gått mot reggaen. Sjefene syntes ikke noe om at stilen hennes var så radikalt forandret, noe de har fortalt henne, legger kilden til.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews