Peter Andre tror på et godt år

(19.01.2010, sist oppdatert 19.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det later til at den britiske popstjernen og kjendisspalte-traveren Peter Andre har lagt bak seg skilsmissen fra glamourmodellen Katie Price.

Nå tror han det nye året blir bedre. Og blant prosjektene han ser for seg i det inneværende året er blant annet et samarbeid med Amy Winehouse, noe han har fått lyst til etter at han fikk nyss om at hun er en stor fan.

 

Han forteller at han synes Winehouse, som for tiden spiller inn sitt tredje album, er en fantastisk sanger.

 

- Jeg vet at hun har en god del problemer, men jeg synes hun er en skjønn jente som bare trenger en klem. Jeg støtte på hennes guddatter Dionne Bromfield på et par tilstelninger i løpet av det siste året. Dionne forteller meg alltid hvor mye Amy liker meg, og hver gang jeg er på TV peker hun på fjernsynet og sier «:»Der er min Pete!?, sier han til magasinet New!

 

Den 36 år gamle sangeren, som ble skilt fra sin kone Katie Price i mars i fjor, kan også fortelle at 2010 har vært et godt år for ham så langt - etter et følelsesmessig vanskelig 2009.

 

- Jeg er så mye mer avslappet og lykkelig enn i fjor, og jeg føler det som om jeg ikke har annet enn godt i vente. Livet er fullt av ned- og oppturer, og det føles absolutt som om det kommer til å bli et godt år.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.200 sec - 1 pageviews