Pappa Winehouse takker tabloiden

(14.02.2008, sist oppdatert 14.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke ofte at The Sun får rosende ord - langt mindre takkes av et av sine tabloide ofre. Men nå går Mitch Winehouse, Amys far, ut og sier at filmen som avisen publiserte fikk datteren inn på rett spor.

The Sun publiserte på sin hjemmeside en sjokkvideo av en crackrøykende Amy Winehouse som hadde tatt valium og ecstasy og kokain i tillegg. Den skal ifølge Mitch Winehouse ha sjokkert Amy like mye - og fått henne til å legge seg inn for avvenning.

 

Amy Winehouse sjekket inn på klinikken 8. januar, og var ute igjen 8. februar - og klarte å imponere Grammy-publikummet med sin satellittoverførte opptreden, der hun så bedre ut enn på lenge.

 

- The Sun må takkes for å ha offentliggjort dopvideoen som hjalp til med å snu min datters liv rundt. Amy ønsket virkelig å bli bedre denne gangen, det er det viktigste i enhver rehabilitering. Men at The Sun viste en film av Amy da hun som var lengst nede, ga henne det ekstra sparket hun trengte. Videoen viste seg å være en velsignelse, siden den førte datteren min inn på rehab, sier Mitch Winehouse.

 

Han la til at Grammy-showet var Amys første mål, mens det neste er å delta på Brit Awards - der «hun ønsker å være frisk nok til å dukke opp personlig», sier han.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Peder
14.02.2008 16:13
Hea hea!!! JÆVlA bRA  Very Happy :-D

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews