Noel Gallagher til angrep igjen

(18.08.2008, sist oppdatert 18.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Oasis-gitaristen Noel Gallagher har gjort det igjen - slengt med kjeft.

I et intervju som BBC-kanalen Radio One sendte fredag, sammenlignet han Amy Winehouse med en utslitt hest og ga bandet Kaiser Chiefs følgende sviende attest:

 

«The Monkees har ikke gått fra hverandre, de har bare skiftet navn til Kaiser Chiefs. Jeg brukte dop i 18 år, men jeg ble aldri så dårlig av det at jeg sa at Kaiser Chiefs var gode. Hvem som helst som har en trommeslager som skriver låtene, er ikke til å stole på.»

 

Popbandet Scouting For Girls døpte han like godt «Scouting For Idiots» og foreslo at det var greit å tråkke på Bob Geldofs datter Peaches, ifølge nyhetsbyrået AFP.

 

Det hører med til historien at Noel Gallagher innrømmet i intervjuet at han var full og bare hadde sovet to timer natten før det fant sted.

 

En talsmann for BBC sa til avisa Daily Mail at de ikke hadde hatt noen klager etter at intervjuet ble sendt live på lufta og at de ikke hadde sendt opptaket om de hadde ment at han var beruset.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.248 sec - 1 pageviews