Moren: - Amy drakk av kjedsomhet

(27.05.2009, sist oppdatert 27.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Moren til Amy Winehouse, Janis, sier at datteren kjedet seg så mye uten vennene sine at hun begynte å drikke.

Det var under en jazzfestival på den karibiske øya St. Lucia tidligere denne måneden at Amy Winehouse gjorde en konsert - og sjokkerte publikum med sin merkelige fremtreden.

 

Hun måtte også fraktes til sykehuset etter en fyllekule, og trakk seg i forrige uke fra en konsert i London i anledning plateselskapet Island Records 50-årsjubileum.

 

- To av hennes nærmeste venner reiser over ned dit for å prøve å roe henne ned litt. Jeg tror det vil utgjøre en stor forskjell, fordi hun har kjedet seg de siste ukene. Amy vet at drikkingen hennes ødela opptredenen. Selvsagt er bandet hennes frustrert, men selv ikke de kan stoppe henne, fastslår mamma Janis i et intervju med bladet Closer.

 

 

Faren Mitch Winehouse har hele tiden støttet datteren gjennom avhengighetsproblemene hennes. Men nå har selv han «tatt en pause».

 

- Han har ikke vendt henne ryggen, bare tatt et skritt tilbake, sier moren, som tror fast på at datteren vil klare å slutte å drikke så mye også: - Det er bare enda en djevel hun må slå. Hun klarte å slutte med dop, så jeg vet at hun vil stoppe å drikke for mye også. Det må imidlertid være hennes egen beslutning, ingen andre kan stoppe henne.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews