Miley koser seg med Amys eks

(09.02.2011, sist oppdatert 09.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Miley Cyrus later til å ha det svært så hyggelig med sin motspiller i filmen «So Undercover», Josh Bowman. Som tilfeldigvis også er ekskjæresten til Amy Winehouse.

De ble i helgen fotografert i en park i Los Angeles sammen med Mileys nye hundevalp. Bowman hadde armene rundt Miley og kysset henne en gang på pannen. Nå strides Peoples kilder om hvorvidt de dater - eller bare er venner.

 

Den tidligere Disney-barnestjernen Miley (18) later til å prøve å rocke seg vekk fra sitt tidligere så plettfrie og familievennlige image. På tampen av fjoråret ble hun filmet mens hun røyket den hallusinogene salviaurten i en hasjpipe. Nylig tok hun sin femte tatovering, mens klærne stadig blir dristigere. Høres det kjent ut?

 

Britiske Josh Bowman er en tidligere rugbyspiller, som i 2009 hadde en kort romanse med Amy Winehouse da de møttes på den karibiske øya St. Lucia.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse og Miley Cyrus!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews