Miley får sin femte tatovering

(04.02.2011, sist oppdatert 04.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Har den søte Disney-barnestjernen Miley Cyrus (18) bestemt seg for å gjøre en Amy Winehouse og tusje til kroppen?

Det meldes at Miley nå har fått sin femte tatovering, denne gangen på overkroppen. Motivet skal være en såkalt drømmefanger, som i følge indiansk tro skal henges opp der du sover - og som vil slippe gode drømmer gjennom, og fange de vonde.

 

- Det er et bilde av drømmefangeren som henger over sengen hennes, med fire fjær som skal representere hennes fire brødre og søstre. Drømmefangeren skal beskytte dem, sier en venn av familien til People.

 

Miley har fire søsken; Brandi (23), Trave (21), Braison (16) og Noah (11).

 

Fra før av har den tidligere så renskurte barnestjernen et hjerte og et lite kors på fingrene, ordet «love» på det ene øret og ordene «just breathe» på ribbeina; det siste for å ære en nær venn som døde av cystisk fibrose.

 

- Alle Mileys tatoveringer har en dyp mening for henne. De representerer alle sammen familie og venner som står henne nær, sier kilden.

(©NTB)

 

 


Les alt om Amy Winehouse og Miley Cyrus!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews