Mørke låter fra Amy

(03.04.2008, sist oppdatert 03.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse stakk innom et nytt rusavvenningssenter som tilbyr drop-in hjelp tirsdag kveld.

Der tilbrakte hun en time, før hun dro hjem, melder The Sun. Amy sies å holde seg mye hjemme fordi hun sliter med en hudsykdom, og vennene er ifølge avisen skremt over hvor langt nede hun er - ikke minst etter å ha hørt noen av de nye låtene hun har skrevet sammen med Mark Ronson.

 

Vennene ble imponert over sangene, men samtidig også bekymret fordi de er svært mørke og melankolske - med tekster som er så dystre at de beskrives som «morbide» og som «selvmordsmusikk».

 

Forrige plate, «Back To Black», har solgt i åtte millioner eksemplarer verden rundt og ligger fortsatt på listene. De nye låtene er mye svartere enn på 2006-platen.

 

- Hun har skrevet ganske mye til det tredje albumet allerede. Det er svært, svært mørkt, men hun lager noe av sin beste musikk når hun har det vondt - og de siste månedene har vært grusomme for henne. Hun har kanskje berømmelse og rikdom, men hun har aldri vært så langt nede som nå, sier en kilde til avisen.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews