Lloyd Webber genierklærer Winehouse

(23.11.2007, sist oppdatert 23.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Nå får Amy Winehouse en svært flatterende støtteerklæring fra musikalmogulen Andrew Lloyd Webber.

Ifølge den svenske tabloiden Expressen får Amy Winehouse (24) støtte fra en tungvekter i underholdningsindustrien. Andrew Lloyd Webber står fram som svoren Winehouse-fan - til tross for at det er narkotikabeskyldninger, en fengslet ektemann og avlyste konserter som har preget overskriftene om henne den siste tiden.

 

Sist uke gjorde Winehouse en konsert i Birmingham hvor hun ble buet på av store deler av publikum og flere anmeldere ga henne totalslakt. Lloyd Webber på sin side mener konserten var fullt på høyden, og at Winehouse er en av de største i sin samtid. Han sammenligner henne med størrelser som Edith Piaf, Judy Garland og Ella Fitzgerald.

 

Det er i et åpent brev i magasinet Hello! at Lloyd Webber skriver følgende hyllest: «Det var uten tvil en av de mest minneverdige kveldene jeg noensinne har hatt. Du var helt enestående. Du sang rett fra hjertet. Det var bare et hjerteslag fra å være en av de beste konsertene i historien. Mange i Birmingham-publikummet fortjente deg helt enkelt ikke. En veldig høylytt skare hadde drukket og vendte seg plutselig mot deg. Fram til da hadde alt gått veldig bra», mener komponisten, og skriver videre:

 

«Du var åpenbart bekymret for din manns situasjon og pratet en del om ham - forståelig nok. Du sang med en nesten Piaf-lignende kvalitet og jeg ble flere ganger totalt overveldet over hvor fullstendig genial du er».

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews