Lennox: - La Winehouse være i fred

(12.06.2008, sist oppdatert 12.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Eurythmics-profilen Annie Lennox har en innstendig bønn til paparazzifotografene: - La Amy Winehouse være i fred.

Eurythmics-stjernen har selv hatt sine opp- og nedturer i løpet av musikk-karrieren, og har tidligere vært inne til behandling for både narkotika- og alkoholmisbruk.

 

Nå mener hun det er på tide at noen sier fra og setter en stopper for det hun mener er en «smakløs fotoforfølgelse» av Amy Winehouse.

 

- Jeg skulle ønske noen kunne gjøre det ulovlig å ta bilder av Winehouse. At neste gang vi ser et bilde av henne, så er hun sunn og frisk, ikke et vrak, sier Lennox ifølge nettstedet ContactMusic.

 

Men for å komme dit, må artisten få lov til å være i fred, mener Lennox.

 

- Så lenge hun alltid befinner seg i midten av et paparazzikaos, blir det vanskelig for å henne. Så jeg håper fotografene snart innser at de må tre tilbake - og la henne være i fred.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse!


Kommentarer fra brukere
13.06.2008 00:24
Prøv å gi hjernedøde paparazziftografer any form for melding, no deal. De driter i alt og er kun opptatt av å suge på sine egne deformerte tissemenner. God metafor: SLIMÅLER:

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews