Lady Gaga besøkte Amys hus

(21.11.2011, sist oppdatert 21.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

I all hemmelighet skal Lady Gaga ha besøkt huset der Amy Winehouse bodde - og ble funnet død i.

Det var da det amerikanske popikonet nylig gjestet Storbritannia at hun angivelig skal ha sneket seg til et besøk, som ifølge The Sun var for «å hedre en musikalsk helt».

 

- Hun kledde seg ut og holdt en lav profil, hevder avisens kilde om Gagas besøk til Camden nord i London.

 

Lady Gaga har tidligere fortalt at hun ble helt slått ut av Amys brå bortgang, og at hun knapt kunne snakke på to døgn. Etterpå uttalte hun:

 

- Jeg tror lærdommen er at verden burde vært snillere mot superstjernen. Alle var så harde mot henne, mens alt det jeg har lært om henne er at hun var en nydelig, snill kvinne.

 

Nå ryktes det at Lady Gaga kan være aktuell til å spille Amy Winehouse dersom en foreslått biografisk film om den trøblete soulstjernen blir virkelighet. Gaga skal angivelig være interessert i rollen både fordi hun dyrket Amy, og fordi hun gjerne vil prøve seg foran kameraene, heter det videre.

(©NTB)

 


Les alt om Amy Winehouse og Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews