Kelly musikaldebuterte, mor gråt

(11.09.2007, sist oppdatert 11.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kelly Osbourne debuterte mandag kveld på Londons West End i musikalen «Chicago», foran et publikum som inkluderte Amy Winehouse og Kate Moss - og en vilt hulkende mamma Sharon.

Selvsagt var også pappa Ozzy Osbourne til stede, og favnet hjertelig rundt datteren etter premieren.

 

22 år gamle Kelly Osbourne er den yngste skuespilleren som har spilt den mektige fangevokteren Mama Morton, som tidligere er tolket av Alison Moyet på scenen og av Queen Latifa i suksessfilmen. Men i motsetning til disse to omfangsrike forgjengerne, har Kelly derimot gått kraftig ned i vekt.

 

Sangmessig gjorde hun også en glimrende jobb, ifølge Louis Walsh, en britisk musikkmanager som har vært dommer i «X-Factor» sammen med Sharon Osbourne:

 

- Kelly var strålende. Hun er bare 22 år gammel og gjorde en fantastisk sanginnsats live på scenen, fastslår han til Daily Mail.

 

Kelly Osbourne skal spille Mama Morton de neste sju ukene på Cambridge Theatre, og fikk - etter den rungende applausen å dømme - en svært god start.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.439 sec - 1 pageviews